Ny Købmand i Grønbjerg

Grønbjerg får igen indkøbsmulighed.

Via det nystiftede selskab Grønbjerg Inovækst ApS, er det indgået en aftale med kurator for konkursboet efter Grønbjerg Brugsforening om køb af ejendommen Annebergvej 5. Ejerskabet af Grønbjerg Inovækst ApS udbydes til alle borgere ved et borgermøde

den 28. august kl. 19.00 på Grønbjerg Friskole

og planen er, at ejerskabet skal deles ud på så mange personer som muligt. Grønbjerg Inovækst ApS har samtidig indgået aftale med købmand Kim Mikkelsen, Holstebro om leje af bygningerne således at der snart igen kan handles dagligvarer i de tidligere Brugs lokaler.  Gruppen af personer, der har arbejdet med denne løsning har fået et godt indtryk af Kim og hans souschef René og håber at borgerne i Grønbjerg vil bakke massivt op om denne unikke mulighed for at bevare Grønbjerg som en landsby med et bredt servicetilbud til såvel unge som ældre familier, idet byen også rummer en friskole med ca. 120 elever og et rigt foreningsliv.

Gruppen består af Mogens Ballegaard, Else Pedersen, Heidi Mouridsen, Dan Jensen, Henrik Mortensen og Sten Schmidt.

Henvendelse vedrørende denne meddelelse kan ske til: Sten Schmidt, tlf. 23 68 58 43/97 38 48 48.

Kim Mikkelsen udtaler: Det er med stor stolthed, at vi nu kan meddele, at vi lykkes med at få en aftale i stand med arbejdsgruppen omkring projekt ”ny købmand Grønbjerg”.

Kort om os, vi driver i dag følgende butikker: Spar Døesvej Holstebro, Min Købmand Hjerm og Let-Køb Nr. Felding. Vi ses til borgermødet mandag den 28. august.

For yderlige kommentar, kontakt René Holbøll 23 72 82 97

Kim Mikkelsen og René Holbøll, Spar Døesvej Holstebro.

Luk menu